Τρόπος Και Κόστος Αποστολής

ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ


  Για αποστολές εντός Ελλάδας η εταιρεία μας <<ΑΦΟΙ ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗ>> συνεργαζόμενη με την εταιρεία ταχυμεταφορών <<ΓΕΝΙΚΉ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΉ>> καλύπτει το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής στην χώρα. Τα έξοδα αποστολής των προϊόντων ξεκινούν για βάρος 2 κιλών στα 5,00€ , και για κάθε επιπλέον (extra) κιλό το κόστος των μεταφορικών ανεβαίνει κατά 1€ (/kg).

 (ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΣΕ 1-2 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ) Τώρα η εταιρεία μας συνεργαζόμενη και με την εταιρεία ταχυμεταφορών SPEEDEX καλύπτει ακόμη μεγαλύτερο δίκτυο ανά τις περιοχές της Ελλάδας. Σε αυτή την περίπτωση το κόστος των μεταφορικών ξεκινά για βάρος έως 2 κιλά στα 5,00€, και για κάθε επιπλέον κιλό αυξάνετε κατά 1€. 


(ΠΑΡΆΔΟΣΗ ΣΕ 1-2 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ) Στην περίπτωση όπου η περιοχή σας δεν εξυπηρετείτε από τα δίκτυα διανομών των courier, η εταιρεία μας σε συνεργασία με το κατάστημα των ΕΛΤΑ (ταχυδρομείο) μπορεί να σας εξυπηρετήσει και να σας παραδώσει το προϊόν σας ακόμη και σε δυσπρόσιτες ή απομακρυσμένες περιοχές (προώθηση από το τοπικό ταχυδρομείο). Η χρέωση των μεταφορικών για παραγγελίες βάρους 3 κιλών είναι 5,50€ , ενώ για κάθε επιπλέον κιλό η επιβάρυνση ανεβαίνει κατά 0,50€ (/kg).

(ΠΑΡΑΛΑΒΉ ΑΠΌ ΤΟ ΚΑΤΆΣΤΗΜΑ ΣΕ 3-10 ΕΡΓΆΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ)


,


ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ 

Η παραγγελία σας μπορεί να σταλεί με πρακτορείο μεταφορών, πάντα μετά από συνεννόηση μαζί σας και για προϊόντα με μεγάλα βάρη για οικονομικότερα μεταφορικά. Σε κάθε περίπτωση επιλέγουμε την πλέον συμφέρουσα λύση για εσάς 

ΣΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ Φ.Π.Α.