Menu
Your Cart

Προφίλ Εταιρείας

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ:

 

Eπωνυμία: ΑΦΟΙ ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗ Ο.Ε.    

ΑΦΜ: 093725627

Έδρα: Άνω Ευηνοχώρι, Μεσολόγγι 30014

ΔΟΥ: Μεσολογγίου 

Δραστηριότητα: Εμπορική - Τεχνική Εταιρεία

 

Εταιρικό Προφίλ:

 

  H «ΑΦΟΙ ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗ ΟΕ» ιδρύθηκε το 1999 από τους Δημήτριο Καλαβρουζιώτη (Διπλωματούχο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό) και τον Κωνσταντίνο Καλαβρουζιώτη (Χειριστής Μηχανημάτων έργου)  με έδρα το Ευηνοχώρι Μεσολογγίου.

 Στα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της η Εταιρεία δραστηριοποιήθηκε εμπορικά στην προμήθεια βιομηχανικού, ηλεκτρολογικού υλικού, υδραυλικών και αγροτικών προϊόντων καθώς επίσης και στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σχεδίασης, προσφέροντας πάντοτε ποιοτικά προϊόντα, αξιόπιστες λύσεις και τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση.

 Μετά από 18 χρόνια εμπειρίας από την ίδρυση της η εταιρεία έχει εξελιχθεί στον τομέα της πώλησης αλλά και της υλοποίησης οικοδομικών, κτιριακών και ηλεκτρομηχανολογικών έργων στον Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα.

 

Αντικείμενο Εργασιών:

 

 Βασική φιλοσοφία της εταιρείας αποτελεί η υψηλή ποιότητα κατασκευής των έργων, η εφαρμογή προηγμένων τεχνολογιών, η άρτια οργάνωση και η έγκαιρη ολοκλήρωση των έργων.

 Κύριοι τομείς δραστηριότητας αποτελούν οι ολοκληρωμένες κατασκευές, οι οποίες περιλαμβάνουν πάσης φύσεως ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, μηχανολογικές εγκαταστάσεις κλιματισμού, θέρμανσης, φωτοβολταϊκών συστημάτων, ύδρευσης, άρδευσης, αποχέτευσης, πυρόσβεσης, γεωθερμίας κ.λ.π.

 

 Τα δημόσια έργα αναλαμβάνονται και πραγματοποιούνται από το εργοληπτικό πτυχίο της εταιρείας μας που είναι Α2 για μηχανολογικά έργα και Α1 για βιομηχανικά έργα.

 Η εταιρεία μας στελεχώνεται από την Διεύθυνση Εκτέλεσης Έργων, συγκεκριμένα από έναν Διπλ. Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, έναν ηλεκτρολόγο εγκαταστάτη - χειριστή μηχανημάτων έργου και 3 μόνιμους συνεργάτες (χειριστή μηχανημάτων έργου - οδηγό - εργάτη) καθώς και την Εμπορική Διεύθυνση που περιλαμβάνει :

την υπηρεσία Πωλήσεων και Προμηθειών, με αντικείμενο την έρευνα αγοράς (πωλήσεις), την κοστολόγηση, τη σύνταξη προσφορών κ την εκτέλεση παραγγελιών μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (www.kalavroyzioti.gr) προς όλη την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο.

 Η εταιρεία μας,  στον εμπορικό τομέα δραστηριοποιείται στην χονδρική και λιανική πώληση ειδών θέρμανσης (λέβητες - καυστήρες - κυκλοφορητές - θερμαντικά σώματα), υδραυλικών (χάλκινα και πλαστικά εξαρτήματα, σωλήνες, ) και ειδών υγιεινής ( μπανιέρες - λεκάνες - νιπτήρες - αξεσουάρ...), αρδευτικών, γεωργικών εφοδίων, λιπαντικών  προμηθευόμενη τα προς εμπορία είδη, τόσο από την εγχώρια βιομηχανία όσο και με εισαγωγές από το εξωτερικό.

 

Συνεργασίες:

 

 Επίσης, εδραιώσαμε σημαντικές συνεργασίες με επώνυμους οίκους όπως οι : Echo, Oregon, Bosch, Dewalt, Black & Decker, Χρωτέξ, Isomat, Thrakon, HB Boby, Bιβεχρώμ, Fasoplast, Spek, LG, Annovi Reverberi, THERMOSTAHL, SATURN, Aquaflam , Amesti, DAB, Bellota, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ, Saturn, Tεχνοπλάστικ, Delta Plus, Πλαστικά Θράκης, Viospiral, Morris κλπ.

 Τα γραφεία μας στεγάζονται σε ιδιόκτητο χώρο 800m2 , ενώ υπάρχουν ιδιόκτητοι στεγασμένοι αποθηκευτικοί χώροι και χώροι συνεργείων 400 m2

 Η εξειδικευμένη τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία των στελεχών μας στην υλοποίηση κατασκευαστικών έργων, η κοινωνική ευαισθησία της διοίκησης αλλά και η παροχή λύσεων υψηλής αισθητικής, ποιοτικής κατασκευής και άρτιας λειτουργικότητας συνθέτουν τη φιλοσοφία της εταιρείας ΑΦΟΙ ΚΑΛΑΒΡΟΥΖΙΩΤΗ Ο.Ε.

 

Επίσης ο  εργοταξιακός εξοπλισμός είναι:

 

 • ένα αυτοκίνητο φορτηγό με γερανό και καλάθι,

 • ένα φορτηγάκι,

 • ένα JCB & υδραυλική σφύρα,

 • μια ερπιοστροφόρα τσάπα,

 • μια λαστιχοφόρα τσάπα,

 • μια γεννήτρια με ηλεκτροσυγκόλληση,

 • ένα ασφαλτοκόφτη,

 • δονητή εδάφους,

 • βιδολόγο πάγκου μέχρι 4’’,

 • μηχανή ηλεκτροσύντηξης (για ηλεκτρομούφες) και πλήθος άλλων μηχανημάτων,

 • μηχανή μετωπικής συγκόλλησης για σωλήνες κλπ

 

Στόχος Της Εταιρείας:

 

 Παρακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις στην παγκόσμια αγορά αλλά και με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στον πελάτη η εταιρεία προσανατολίζεται στην επέκταση των δραστηριοτήτων της σε προϊόντα και υπηρεσίες έχοντας ως κλειδί για την επίτευξη των παραπάνω

 • Συνέπεια στην εξυπηρέτηση του πελάτη εξασφαλίζοντας την τήρηση του αρχικού χρονοδιαγράμματος σε ότι αφορά την παράδοση των προϊόντων (συνεργασίες με courier, για αποστολή των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα) καθώς επίσης και του χαμηλότερου δυνατού κόστους στην υλοποίηση εκάστοτε έργου.

 

 • Ποιότητα παρεχόμενων Υπηρεσιών κ Προϊόντων σύμφωνα με τις ανάγκες τις αγοράς προκειμένου να ανταποκρινόμαστε ως εταιρεία και στον πιο απαιτητικό πελάτη.