Menu
Your Cart

Ελαστομερής, Συγκολλητική, Σφραγιστική Μαστίχη Κεραμιδί FLEX MS-45 ISOMAT 280ml - MS-45

Ελαστομερής, Συγκολλητική, Σφραγιστική Μαστίχη Κεραμιδί FLEX MS-45 ISOMAT 280ml
Ελαστομερής, Συγκολλητική, Σφραγιστική Μαστίχη Κεραμιδί FLEX MS-45 ISOMAT 280ml - MS-45
5.80€
 • Stock: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 - 3 η.
 • Kωδικός προϊόντος: MS-45

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:


 Ελαστομερής συγκολλητική μαστίχη με εξαιρετική πρόσφυση σε όλα τα οικοδομικά υλικά, όπως γυαλί, αλουμίνιο, ξύλο, PVC κλπ. Παρουσιάζει υψηλές μηχανικές αντοχές και ανθεκτικότητα στη γήρανση. Έχει δυνατότητα πρόσφυσης ακόμα και σε υγρά υποστρώματα. Χρησιμοποιείται για ισχυρές, ελαστικές συγκολλήσεις.

H FLEX-MS 45 είναι μία ελαστομερής μαστίχη ενός συστατικού με βάση πολυμερείς υβριδικές ρητίνες.

Ιδιότητες:

 • Αντέχει σε θερμοκρασίες από -40ºC έως +90ºC.
 • Προσφύεται άριστα σε κάθε είδους οικοδομικό υλικό.
 • Χαρακτηρίζεται από υψηλή ελαστικότητα.
 • Έχει μεγάλη αντοχή στη γήρανση και τις καιρικές επιδράσεις.
 • Έχει δυνατότητα πρόσφυσης σε υγρά υποστρώματα, ακόμη και χωρίς αστάρι.
 • Δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μυκήτων.
 •  Μετά την πήξη της επιδέχεται βάψιμο
Πεδία Εφαρμογής:

Η FLEX-MS 45 είναι κατάλληλη για τη σφράγιση κάθετων και οριζόντιων αρμών πλάτους 3-40 mm, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, σε όλα τα οικοδομικά υλικά, όπως γυαλί, αλουμίνιο, καθρέπτες, ξύλο, γρανίτη, μάρμαρο, PVC κλπ. Συνιστάται επίσης και για ελαστικές συγκολλήσεις σε μεγάλη ποικιλία υποστρωμάτων. Δε συνιστάται για αρμούς σε μόνιμη εμβάπτιση στο νερό και για επαφή με τρόφιμα. Σε εφαρμογή αρμών σε φυσικούς ή τεχνητούς λίθους όπως π.χ. μάρμαρα και γρανίτες, επικοινωνήστε με το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της ISOMAT.

Τεχνικά Χαρακτηριστικα:

 • Βάση: πολυμερείς, υβριδικές ρητίνες
 • Θερμοκρασία εφαρμογής: από +5ºC έως +40ºC
 • Δημιουργία επιφανειακής μεμβράνης: μετά από 30-45 min
 • Ταχύτητα ωρίμανσης: 2-3 mm/ημέρα Λειτουργική παραμορφωσιμότητα: 25%
 • Ικανότητα επαναφοράς: περίπου 95%
 • Σκληρότητα κατά SHORE A: 40
 • Τελική επιμήκυνση (ISO 8339): 500% 
Τρόπος Χρήσης:

1. Προετοιμασία υποστρώματος: Το υπόστρωμα πρέπει να είναι απαλλαγμένο από σκόνες, σαθρά υλικά, λάδια κλπ. Συνιστάται καθάρισμα του αρμού με πινέλο ή συρματόβουρτσα και στη συνέχεια φύσημα με πεπιεσμένο αέρα. Για την αποφυγή ανεπιθύμητης ρύπανσης στα χείλη των αρμών, τοποθετείται αυτοκόλλητη χαρτοταινία κατά μήκος τους, η οποία αφαιρείται αμέσως μετά τη σφράγιση του αρμού (πριν αρχίσει ο σχηματισμός της μεμβράνης).

2. Εφαρμογή: Η φύσιγγα τοποθετείται στο ειδικό πιστόλι και το ακροφύσιο κόβεται λοξά και τόσο, ώστε να μην εισχωρεί, αλλά να πατάει στις παρειές του αρμού. Η μαστίχη εφαρμόζεται οδηγώντας τη φύσιγγα υπό γωνία 45º ως προς τον άξονα του αρμού. Όσο η μαστίχη είναι ακόμα νωπή, εξομαλύνεται με τη βοήθεια σπάτουλας. Καθαρισμός των εργαλείων: Τα εργαλεία πρέπει να καθαρίζονται επιμελώς με κοινό διαλύτη, όσο το υλικό είναι ακόμη νωπό. Μετά τη σκλήρυνση του υλικού, τα εργαλεία καθαρίζονται με μηχανικό τρόπο.


Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Ακρυλικός Στόκος Λευκός Γενικής Χρήσης Βαφόμενος MORRIS 280ml 16615
BestSeller
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Σφραγιστικό υλικό υψηλής ποιότητας με βάση πλαστίνη - ελαστίνη, με άριστη πρόσφυση σε υλικά όπως αλουμίνιο, μπετόν, σοβάς, τούβλο..
1.20€
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Ιδανικό για γρήγορη και εύκολη πλήρωση ρωγμών, οπών, ενέσεων και για όλα τα είδη δομικών υλικών.Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε PP, PE,..
6.50€
Χαρακτηριστικά:Ο ELASTOTET POXY REPAIR KIT είναι ένας ισχυρός και αδιάβροχος εποξειδικός στόκος, κατάλληλος για γέμισμα σε ρωγμές και τρύπες σε δεξαμε..
3.50€
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Το T-REX δυνατό άρπαγμα είναι μία ενισχυμένη με ίνες κόλλα, χωρίς διαλύτες. Είναι σχεδιασμένο για βαρέως τύπου συγκολλήσεις βαρέων υλικ..
4.80€
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Κολλάει και μονώνει όλα τα υλικά και όλες τις επιφάνειες!!!Είναι ένα γενικής χρήσης συγκολλητικό ευρέως φάσματος, ιδανικό για εφαρμογές..
6.50€
Fix All Crystal: Το ιδανικότερο προϊόν, εάν ψάχνετε για μονωτική κόλλα με τα ίδια ισχυρά χαρακτηριστικά του Fix All Classic που όμως είναι 100% ΔΙΑΦΑΝ..
5.60€