Menu
Your Cart

Επαναφορτιζόμενος Φακός LED 400Lm Χειρός, MONT 500 G4 SAS - 100-85-001 G4

Επαναφορτιζόμενος Φακός LED 400Lm Χειρός, MONT 500 G4 SAS
Επαναφορτιζόμενος Φακός LED 400Lm Χειρός, MONT 500 G4 SAS
Επαναφορτιζόμενος Φακός LED 400Lm Χειρός, MONT 500 G4 SAS
Επαναφορτιζόμενος Φακός LED 400Lm Χειρός, MONT 500 G4 SAS
Επαναφορτιζόμενος Φακός LED 400Lm Χειρός, MONT 500 G4 SAS
Επαναφορτιζόμενος Φακός LED 400Lm Χειρός, MONT 500 G4 SAS
Επαναφορτιζόμενος Φακός LED 400Lm Χειρός, MONT 500 G4 SAS - 100-85-001 G4
48.00€
  • Stock: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 - 3 η.
  • Kωδικός προϊόντος: 100-85-001 G4

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

 Ο νέος επαναφορτιζόμενος φακός led της sas MONT-500 G4 εξακολουθεί να αποτελεί τη σταθερά κορυφαία πρόταση σε φακό LED 4ης Γενιάς σήμερα έπειτα από 7 χρόνια παρουσίας.

 Φέρει όλες τις νέες καινοτομίες της sas στους φακούς 4ης γενιάς καθώς ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης χάρη στον πρωτοποριακό σχεδιασμό του και στην υψηλής ποιότητας κατασκευής των υλικών του.


 Οι φακοί sas 4ης γενιάς G4 είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού και έρευνας 2 ετών του τμήματος R&D της sas και αποτελούν την κορυφαία επιλογή για τον επαγγελματία σήμερα.


ΚωδικόςLumenZoomIPmAh
100-85-001 G4400ΝαιΧ52600


Υλικό κατασκευής:
Ο νέος φακός MONT 500 G4 είναι κατασκευασμένος από ειδικό κράμα Αλουμινίου της sas. Το κράμα αλουμινίου της sas είναι σύμφωνο με τα πρότυπα της Αμερικανικής Αεροναυπηγικής τεχνολογίας τύπου Alloy 6063-T6 και είναι ενισχυμένος με Φινίρισμα Ανοδίωσης Στρατιωτικού τύπου ΗΑΙΙ κάνοντάς τον ιδιαίτερα ελαφρύ για την καθημερινή και συνεχόμενη χρήση.
Το εξαιρετικής αντοχής υλικό κατασκευής του τον καθιστά ανθεκτικό σε πτώσεις αλλά ταυτόχρονα και εξαιρετικά ανθεκτικό στην διάβρωση και αλλοίωση με το πέρασμα του χρόνου.
Προγράμματα Λειτουργίας:
Ο φακός MONT 500 G4 παρέχει 3 προγράμματα βασικής λειτουργίας 100%-40%-20% με δυνατότητα φωτισμού 400lumen-160lumen-80lumen.
Επίσης προσφέρει και 2 ειδικά προγράμματα sos και flash για χρήση σε ειδικές περιπτώσεις κινδύνου και σήματος ελέγχου. Η πιο ολοκληρωμένη διαχείριση φακού Τώρα στα χέρια σου.

Μέγιστη διάρκεια λειτουργίας:

Ο νέος φακός MONT 500 G4 διαθέτει νέο ανασχεδιασμένο κύκλωμα λειτουργίας υψηλής απόδοσης και παρέχει σταθερή δέσμη φωτός με έως και 5 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας. Αυτό τον καθιστά εξαιρετικό εργαλείο για τον χρήστη που θέλει αδιάκοπη λειτουργία μεγάλης διάρκειας.

Διαστάσεις: Κεφαλή: 37.5mm, Σώμα: 32mm, Ύψος: 171mm, Βάρος : 275 gr (με την μπαταρία)

Απόδοση φωτισμού:

Ο νέος φακός MONT 500 G4 έχει απόδοση φωτισμού 400 lumens υιοθετώντας το τελευταίας τεχνολογίας Led Chip της sas: ZILION II.

To Led Chip ΖILION είναι Chip 4ης Γενιάς και ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον σχεδιασμό του και στα υλικά κατασκευής του.

Προσφέρει 200% περισσότερα Lumen σε σχέση με τα chip 3ης γενιάς και έως και 40% χαμηλότερη θερμοκρασία λειτουργίας.

Ακολουθεί επίσης το τελευταίο πρωτόκολλο λειτουργίας της sas όσο αφορά την κατανάλωση ενέργειας με έως και 25% καλύτερη απόδοση φωτισμού ανά watt!

chip φωτισμού:

To Led Chip ΖILION είναι Chip 4ης Γενιάς και ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον σχεδιασμό του και στα υλικά κατασκευής του.

Προσφέρει 200% περισσότερα Lumen σε σχέση με τα chip 3ης γενιάς και έως και 40% χαμηλότερη θερμοκρασία λειτουργίας.

Ακολουθεί επίσης το τελευταίο πρωτόκολλο λειτουργίας της sas όσον αφορά την κατανάλωση ενέργειας με έως και 25% καλύτερη απόδοση φωτισμού ανά watt!

Διακόπτης on/off με λειτουργία μνήμης:

Η sas υιοθέτησε για τα μοντέλα ΜΟΝΤ 500 4ης γενιάς την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσο αφορά την λειτουργία του και τα προγράμματά του. Έτσι εξελίξαμε τον 1ο διακόπτη on-off με λειτουργία μνήμης προγράμματος. Τώρα ο χρήστης μπορεί να προγραμματίσει τον φακό στο πρόγραμμα που εκείνος έχει επιλέξει και να ανοίγει-κλείνει άμεσα τον φακό δίνοντας στην εργασία του ακρίβεια και ταχύτητα.

Ένδειξη φόρτισης μπαταρίας:

Η sas παρουσιάζει για 1η φορά στην ιστορία της την τεχνολογία Ένδειξης φόρτισης της μπαταρίας στην 4η γενιά φακών G4. Ενσωματώνοντας στον Νέο Ηλεκτρονικό διακόπτη με 3πλο φωτισμό Led o χρήστης μπορεί να γνωρίζει την κατάσταση φόρτισης της μπαταρίας από 100% έως και 0%. Τώρα πλέον δεν θα ξεμείνεις ποτέ από φακό!

Ακτίνα δέσμης φωτός:

Ο MONT 500 G4 διαθέτει μεταβλητό φακό PC με ειδική κήλη επιφάνεια που του επιτρέπει μέγιστη ακτίνα φωτισμού έως και τα 100 μέτρα.

Ιδανικός για φωτισμό σε μακρινές αποστάσεις με απόλυτα καθαρό φωτισμό σε εξωτερικές συνθήκες.

Λειτουργία zoom:

Ο νέος φακός MONT 500 G4  διαθέτει κεφαλή με τεχνολογία μεταβλητής λειτουργίας εστίασης της δέσμης φωτισμού (zoom).

Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στον χρήση να εστιάσει σε Ανοιχτό και Κλειστό χώρο με απόλυτη ακρίβεια και ταχύτητα και να προσαρμόσει έτσι τον φωτισμό ανάλογα με τις ανάγκες της εργασίας του. Από ευρύ φωτισμό σε σποτ φωτισμό με μια απλή περιστροφή της κεφαλής του ο ΜΟΝΤ 500 G4 θα καλύψει κάθε ανάγκη!

Επίπεδο στεγανοποίησης:

Ο νέος φακός MONT 500 G4 είναι αδιάβροχος σύμφωνα με το Διεθνές πρότυπο IPX5.

Αυτό τον καθιστά Εντελώς στεγανό σε κάθε είδους εργασία σε βροχή / νερό / υγρασία.

Έχει κορυφαία αντοχή σε σκόνη / χώμα / λάσπη και κάθε είδους καταπόνηση από το περιβάλλον λειτουργιάς του.

(Ο βαθμός στεγανότητας IPX5 δεν εξυπηρετεί υποβρύχια λειτουργία και βύθισμα σε νερό).

Ιδανικός για μόνιμη χρήση σε εξωτερικό χώρο αποτελεί πλέον την κορυφαία επιλογή ενός απαιτητικού χρηστή.

Μπαταρία:

Εξοπλισμένος με την νέα μπαταρία της sas τύπου : NRG-101 με χωρητικότητα στα 2600mAh τεχνολογίας Ιόντων Λίθου (Li-ion) και πυρήνα κατασκευασμένο από κυψέλες της samsung ο ΜΟΝΤ 500 G4 εξασφαλίζει στον χρηστή μακρά ζωή λειτουργίας χωρίς μείωση στις ώρες χρήσης σε βάθος χρόνου και με κορυφαία σταθερή απόδοση ενέργειας στο led chip zillion. Η NRG-101 4ης γενιάς προσφέρει έως και 20% μεγαλύτερη χωρητικότητα από την προηγούμενη γενιά . Η NRG-101 διαθέτει ειδική πλακέτα προστασίας κυκλώματος (PCB) σχεδιασμένη από το τμήμα R&D της sas η οποία προσφέρει  μέγιστη προστασία της μπαταρίας από υπερφόρτιση / αποφόρτιση / υπερθέρμανση. Διαθέτει επίσης και έξυπνο κύκλωμα προστασίας του φακού κατά την φόρτιση . Έτσι η NRG-101 μπορεί με ασφάλεια να παρέχει έως και 750 επαναφορτίσεις στο 100% των δυνατοτήτων της εξασφαλίζοντας στον χρηστή 5 ώρες αδιάκοπης λειτουργίας.

Φόρτιση:

Η sas έχει ενσωματώσει στην 4η γενιά φακών Led την νέα τεχνολογία USB στα 5V που έχει αναπτύξει και υιοθετεί ήδη στην ολοκληρωμένη γκάμα φόρτισης για κινητή τηλεφωνία.

Ο νέος φακός MONT 500 G4 διαθέτει πλέον άμεση φόρτιση USB καθώς και το ειδικά σχεδιασμένο καλώδιο φόρτισης micro με ενισχυμένη θωράκιση (Πλέγμα NYLON ) στο σώμα και στους συνδέσμους.

Έτσι ο χρήστης μπορεί να φορτίσει τον ΜΟΝΤ 500 G4 όπως ακριβώς φορτίζει και το κινητό του τηλέφωνο ανά πάσα στιγμή.

sas DURABLE USB καλώδιο 1m: 1τμχ

sas NRG-101 μπαταρία λιθίου 2600mah: 1τμχ

sas λουρί συγκράτησης χειρός: 1τμχ
sas clip ζώνης: 1τμχ

Προϊόντα στην ίδια κατηγορία

Χαρακτηριστικά: Ψηφιακός αεροσυμπιεστής 120W, ιδανικός για πολλαπλές εφαρμογές, όπως φούσκωμα μπάλας,ελαστικών αυτοκινήτων, ποδηλάτων ή μοτοσυ..
37.00€
Χαρακτηριστικά: Αλυσοπρίονο επαναφορτιζόμενο για κοπή ξύλου. Περιλαμβάνει: • Mπαταρία • Φορτιστή μπαταρίας • Kλειδί • Κατσαβίδι ..
75.00€
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Αντάπτορας Μύτης Για Εύκολη και Γρήγορη Διάτρηση Quick Release 1/4 Ίντσας x 60mm 74148 BENMAN..
5.00€
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Χρησιμοποιείται σαν βάση για γούνα γυαλίσματος (δεν περιλαμβάνεται η γούνα).Περιέχει αξονάκι για τοποθέτηση στο τσοκ του δραπάνου.Διάμε..
3.60€
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:Βελόνι sds plus κατασκευασμένο από χρωμιομολυβδένιο για περισσότερη αντοχή κατά την εργασία.Κατάλληλο για μπετό, πλακάκια και δομικά υλ..
6.00€