Υδροβολή αμμοβολή

Posted by dkalavr 29/01/2015 0 Comment(s) ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,

  Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των αναστηλώσεων, βαφών παντός είδους και καθαρισμών με αμμοβολή, υδροβολή. Τα εξειδικευμένα συνεργεία μας αναλαμβάνουν πάσης φύσεως μελέτες αναστηλώσεων και επισκευών κτιρίων, είτε καταπονημένων από την πάροδο του χρόνου.
      Διαθέτοντας  έμπειρα συνεργεία της , είμαστε πάντα σε θέση να ολοκληρώνουμε την οποιαδήποτε εργασία, εξασφαλίζοντας παράλληλα άψογα αποτελέσματα και υψηλή αισθητική σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

Τα συνεργεία της εταιρίας μας καθαρίζουν με σύστημα υδροβολής το οποίο έχει σκοπό την απομάκρυνση ρύπων και δύσκολων λεκέδων από προσόψεις κτιρίων, εξωτερικών χώρων, σε μάρμαρο και μέταλλο, τοίχους, ξύλο, μνημεία και πλατείες και γενικώς όπου απαιτείται καθαρισμός δυσκόλων υλών σε δύσκολες επιφάνειες.

Υδροβολή

Καθαρισμός κάθε μορφής επιφάνειας(μεταλλικής,πέτρινης,ξύλινης),  με χρηση  κρύου νερού υψηλης πίεσης έως και 500 bar, για την απομάκρυνση σκουριάς,χρώματος και αλλων ανεπιθύμητων υλικών. Εχουμε ιδιαιτερα μεγαλη εμπειρια στον καθαρισμό πέτρινων παραδοσιακών οικιών,εκκλησιών και βιομηχανικών μοναδων. Δραστηριοποιούμαστε σε :

  • Καθαρισμό επιφάνειων απο μούχλα,υπολλείμματα τσιμέντου, βιομηχανικών υλικών,χρώμα 
  • Απομάκρυνση αρμού πέτρινων κτισμάτων
  • Aρμολόγηση, σοβάτισμα.
  • Πλύσιμο βιομηχανικών εγκαταστάσεων, αποθηκών, δεξαμενων καυσίμων κλπ.
  • Απομάκρυνση σαθρών στοιχείων επιφανειων σκυροδέματος και επιδιορθωσή τους με βιομηχανικά υλικά επικονιάματος.
Αμμοβολή

Στην αμμοβολή αντί για εκτόξευση νερού έχουμε εκτόξευση ξηρής ή υγρής άμμου για την απομάκρυνση σκουριάς, χρώματος ρητινών, γράσου και λοιπών στοιχείων από μεταλλικές και μη επιφάνειες. Αποτελεί την πλέον διαδεδομένη μέθοδο προετοιμασίας βαφής των χαλύβδινων επιφανειών.

Leave a Comment